slm arkadaşlar haftya aracıma boya koruma yaptrmayı planlıyorum iki marka arasında kaldım sizce hangisi?=)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sonax mı? 3M mi?
Collapse
X
-
Ynt: Sonax mı? 3M mi?
Markadan çok Bayi önemli... ÇBS ile harikalar yaratacağıma inanıyorum, ama ben size ÇBS yapacam desem bana vermezsiniz aracı... Markada önemli ama bir yere kadar... Önemli olan uygulanan ürünler lazım olduğu için mi uygulanıyor yoksa her gelen araca aynısını mı uyguluyorlar???
Yorum
-
aracacın boyasna göre bi uygulama yapıcaklarını solediler iki frima da=) Meguiars dan fiyat almadım iyi hatrlatnz bide ordan fiyat alyım bu hafta=)Astra j sport 1.3 ecoflex (navigasyon)
[IMG height=150]http://i1238.photobucket.com/albums/ff489/brssss/Img_32941-1.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BerkerCELIKMarkadan çok Bayi önemli... ÇBS ile harikalar yaratacağıma inanıyorum, ama ben size ÇBS yapacam desem bana vermezsiniz aracı... Markada önemli ama bir yere kadar... Önemli olan uygulanan ürünler lazım olduğu için mi uygulanıyor yoksa her gelen araca aynısını mı uyguluyorlar???Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
bn yıllardır tüm arbalarımı bostancısonax da yıkatmm şimdiye kadr hep işçiliklerinden memnun kaldım Bülent abi...Aynen abi bende o kampanyadan yararlanmak istiyrum açıkçası normalde 300 milyon sadce boya koruma ayrıca indirm kartımda var bana baya uygun fiyatta mal olucak...Ama gende aklımda soru işertleri war bostancı 3m in ürünleride cok kalıteli ondan kararsız kaldım..Astra j sport 1.3 ecoflex (navigasyon)
[IMG height=150]http://i1238.photobucket.com/albums/ff489/brssss/Img_32941-1.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BerkerCELIKMarkadan çok Bayi önemli... ÇBS ile harikalar yaratacağıma inanıyorum, ama ben size ÇBS yapacam desem bana vermezsiniz aracı... Markada önemli ama bir yere kadar... Önemli olan uygulanan ürünler lazım olduğu için mi uygulanıyor yoksa her gelen araca aynısını mı uyguluyorlar???
Yorum
-
kardeş sonaxta sadece nano koruma yaptırılır çizik giderme işlemleri felan çok zayıf ikisi arasında isen 3M yaptır onalrın pastaları süper sıfır çizikle çıkar araban meguaris ürünleri kullanan kuaförler var orayada bırakabilirsin illa meguarisin kendi bayisine gitmene gerek yok2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Yorum
Yorum