arabaya nano uygulamaya karar verdim sonaxın bu ürünü baya ünlü ve tutulan bir sistem uygulayan varmı hiç yada bilgisi olan????
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
SONAX Nano Paint Protect Nano Pro ürün bilgisi
Collapse
X
-
Ynt: SONAX Nano Paint Protect Nano Pro ürün bilgisi
Nano da bence Aquartz Cquartz Gtechniq bunlardan şaşma forum boya korumada asil uygulamıştı ona bir sor istersen2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Ben 2.5 hafta önce uyguladım. Şu an aracın parlaklığı, su kaydırma etkileri gayet güzel. Al uygula ama TR'de bulamazsın, yurt dışındanda gönderen yok, ancak Avrupa'da olup oradan gelecek olan birisi getirebilir sana bu ürünü.
Yanlız ben 1 hafta sonra aracı yıkadım. 1 hafta boyunca hiç ellemedim ki nano iyice yüzeye tutunsun.
Yorum
-
ürün gerçekten felaket görünüyor normalde sonaxla işim olmaz ama bunu yapmışlar belli nano tüpün uygulama aparatı bile bir değişik yaw hakan bey set olarakmı aldınız yani içinde boya temizleme cilasıda varmıydı???2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cdd1907ürün gerçekten felaket görünüyor normalde sonaxla işim olmaz ama bunu yapmışlar belli nano tüpün uygulama aparatı bile bir değişik yaw hakan bey set olarakmı aldınız yani içinde boya temizleme cilasıda varmıydı???
Set üzerinde 9 ay korur diyor. Demekki ideal şartlarda 12 ay bile görebilir. 9 ay yazmaları minimum 9 ay korur anlamında olabilir.
Dediğim gibi ben beğendim, tek kullanımlık bir cila.
Yorum
-
videonun son 2 dakikasındaki animasyona göre, nano partiküller zemine düz biçimde yerleştiğine göre portakal kabuğu görüntüsünü ortadan kaldıracak bir etkisi var mı acaba? (en azından göz yanılması ile?)InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrivideonun son 2 dakikasındaki animasyona göre, nano partiküller zemine düz biçimde yerleştiğine göre portakal kabuğu görüntüsünü ortadan kaldıracak bir etkisi var mı acaba? (en azından göz yanılması ile?)
Yorum
Yorum