Dostlar 1 hafta önce aracıma boya koruma yaptırmıştın ordaki çocuk abi arabayı 1 hafta 10 gün yıkama sonra yıka dedi ben bugün arabayı yıkıcam bende turtle wax platinum cila var sizce bugün süreyim mi cilayı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bi bakın arkadaşlar
Collapse
X
-
Ynt: Bi bakın arkadaşlar
Orjinal yazı sahibi: avcı65Dostlar 1 hafta önce aracıma boya koruma yaptırmıştın ordaki çocuk abi arabayı 1 hafta 10 gün yıkama sonra yıka dedi ben bugün arabayı yıkıcam bende turtle wax platinum cila var sizce bugün süreyim mi cilayı?
-
Orjinal yazı sahibi: avcı65Yok kardeşim Astraya devam maad
abi aracı yıkat ama şuan için cila atmana gerek yok ki boya koruma uygulamasında cila atılmıştır heralde hem ayrıca turtle wax çokta üst bi marka değil...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: avcı65Dostlar 1 hafta önce aracıma boya koruma yaptırmıştın ordaki çocuk abi arabayı 1 hafta 10 gün yıkama sonra yıka dedi ben bugün arabayı yıkıcam bende turtle wax platinum cila var sizce bugün süreyim mi cilayı?
Sen bakma boya korumacının lafına. Arabayı güzelce yıkat ve turtle waxını at.
Parayla iş yapan veya iş yapar gibi gösteren işyeri sahiplerine selam olsun (Amatör ruh ile Profesyonel iş yapanlara değil lafım)
2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: avcı65Yok kardeşim Astraya devam maad
abi aracı yıkat ama puan için cilq atmana gerek yok ki hem ayrıca turtle wax çokta üst bi marka değil...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Orjinal yazı sahibi: avcı65Dostlar 1 hafta önce aracıma boya koruma yaptırmıştın ordaki çocuk abi arabayı 1 hafta 10 gün yıkama sonra yıka dedi ben bugün arabayı yıkıcam bende turtle wax platinum cila var sizce bugün süreyim mi cilayı?
Sen bakma boya korumacının lafına. Arabayı güzelce yıkat ve turtle waxını at.
Parayla iş yapan veya iş yapar gibi gösteren işyeri sahiplerine selam olsun (Amatör ruh ile Profesyonel iş yapanlara değil lafım)
Yorum
-
Ben wax atmayı ayakkabına cila atmaya benzetiyorum. Cila attıktan son 1 hafta ayakkabı idikkatli kullanırsan iyi görünür.
Ama sonra yavaş yavaş o güzel parlak görüntüsünü kaybeder. Bizim yaptığımız sadece boya koruma değil aynı zamanda ayakkabı boyamadan (cila atmaktan zevk almak). Süreklilik sağlamak. En güzel atılan cilanın bile ömrü 1 aydır. Nanoların bile 12 aydır. Ama sürekli aracına bakar hafta 1 atarsan daha iyi olur.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: avcı65Magirus kullandım dedi,polisajla bişey sürdü sonra da cila attı o kadar Arabamı kendim süngerle yıkayıp cilayı uygulayıcam.
Polisaj işin esas kısmını oluşturur. Cila ise işin cilasıdır. Yani polisaj ile elde edilen iyi yüzeyi korumak için kullanılır. Turtle wax kötü marka değil. Ama cila için daha iyi markalarda var. Örneğin Meguiars cilaları, Auyo gylm, vs... Şİmdilik turtle wax kullanın ama en yakın zamanda daha iyi bir ürün alın derim. Turtle waxlar çok kaliteli değiller. Orta kalite bir ürün.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Orjinal yazı sahibi: avcı65Magirus kullandım dedi,polisajla bişey sürdü sonra da cila attı o kadar Arabamı kendim süngerle yıkayıp cilayı uygulayıcam.
Polisaj işin esas kısmını oluşturur. Cila ise işin cilasıdır. Yani polisaj ile elde edilen iyi yüzeyi korumak için kullanılır. Turtle wax kötü marka değil. Ama cila için daha iyi markalarda var. Örneğin Meguiars cilaları, Auyo gylm, vs... Şİmdilik turtle wax kullanın ama en yakın zamanda daha iyi bir ürün alın derim. Turtle waxlar çok kaliteli değiller. Orta kalite bir ürün.
Yorum
-
Çok fazla ürün var ama kolay ulaşılabilecek meguiar veya colli 915.
http://ticaretimiz.com/cs13240-erdem...st/group_65797 burdan alabilirsin
Çabuk wax atmak için bu üründe kullanılabilir. Mf beze sıkıp araca surun. Kurudugunda mf bezle silin.
Yukarıdaki waxa göre daha çabuk atılır fakat daha az dayaniklidir, çabuk biter.
2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
Yorum