Ynt: 28.05.2011 Insignia team OPC trackday oncesi detailing, wax
Selamlar,
Anadolu yakasında bir başıma bende nacizane detailing çalışmamı tamamladım, sizler kadar profesyonel olmasam da 5 saatte iç dış bayağı birşey yaptım sanırım
Fotoğraf ve videoyu paylaşıyorum.
Karainsigniacılara ithaf ediyorum videoyu
Store your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!
Videonun linkini de az sonra upload edince koyacağım umarım.
Montoya Murat
Store your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!
Orjinal yazı sahibi: Montoya
Selamlar,
Anadolu yakasında bir başıma bende nacizane detailing çalışmamı tamamladım, sizler kadar profesyonel olmasam da 5 saatte iç dış bayağı birşey yaptım sanırım
Fotoğraf ve videoyu paylaşıyorum.
Karainsigniacılara ithaf ediyorum videoyu
Videonun linkini de az sonra upload edince koyacağım umarım.
Montoya Murat
haha ne güldüm ha tebrikler,güzel video olmuş bu arada insignia siyahtır
Bugünkü detailing buluşmasına katıldığım için çok mutluyum ilk defa bir buluşmada bulundum çok değerli insanlar tanıdım dostluk ve paylaşım superdi herkese sonsuz teşekkürler...
herkesin ellerine sağlık arabalar yanıyor cayır cayır) özellikle gökhan abi giymiş ameliyat önlüğünü operasyona girişmiş süperdi o resim))))) hasta olduğum için katılamadım ve şuan daha da üzüldüm işallah bir sonraki buluşmada gelirim.. bu arada ömür senin boyada amma fırça çiziği var dostum:P
2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
fırça çizikleri Bülent abinin uzay aracından cherry wet wax usttekı oxıdatıonu aldı fakat cızıkler cok ve kalın onlara gucu yetmedı benım arabanın oyle oldugu gün öldüğüm gündür
Ömür, Nail, Gökhan Insigniateam Detailing ustalarıdır.
Bugünkü etkinlik ile bunu fiilen gösterdiler.
Araçlar 10 numara oldu. Katılan arkadaşlar nasibini aldı.
İnşallah bir sonraki etkinlikte diğer üyelerimiz de bu fırsatı yakalar.
Evet arkadaşlar buluşma her zamanki gibi harika oldu.Çiziklerime rağmen aracı parlatmayı başaran Ömüre çok teşekkür ederim.Kapalı otoparktan çıkmak istemedim
Yorum