Ynt: 28.05.2011 Insignia team OPC trackday oncesi detailing, wax
Nail be düşünceli siniz güzel bir konuya değindiniz.
Aslında malzemeler belli bir değere sahip.
Belki ilk buluşmada değil, ancak birsonraki buluşmalarda katılım aşamasında toplamda kullanılacak malzemelerin
toplam değerleri hesaplayıp aramızda bunu karşılama yoluna getmemiz herkes için daha keyfili ve paylaşımcı olacaktır.
Bu arada sorduğunuz soruyu cevaplayım Bende fiber bez ve kuruluma bezi var.
Gelen arkadaşlar da ellerindekileri belirtirse iyi olur... Ona göre siz de tedarikli gelirisiniz.
Heycan başladı. Önümüzdeki haftasonunu iple çekiyor olacağım.
Selamlar,
Kulübün çömezlerinden olduğumdan buluşma yeri hakkında detay bilgi alabilir miyim.
Bir de malzeme açısından sıfır durumdayım şu an ancak ücreti karşılığında vax temin etmek istiyorum. Tercihen Chemical Guys.
Bu konularda yardım rica ediyorum..
Teşekkürler.
Orjinal yazı sahibi: Montoya
Selamlar,
Kulübün çömezlerinden olduğumdan buluşma yeri hakkında detay bilgi alabilir miyim.
Bir de malzeme açısından sıfır durumdayım şu an ancak ücreti karşılığında vax temin etmek istiyorum. Tercihen Chemical Guys.
Bu konularda yardım rica ediyorum..
Teşekkürler.
SubaruOutback üyemizden CG ürünlerini temin edebilirsiniz. Bulamazsanız bende bir kaç çeşit hiç açılmamış wax var.
Quick detailer olarak bende . V7, Meg UQD, Last touch,atas hydrorep,CG ext synt var
wax : nxt,colli 915,naviwax,meg cleaner,zymol glasur,cg jetseal,blacklıght,reload,zaino grand fınale, atas polishat
glaze. wet mırror, glossworkz
Başka denemek istediğiniz ürün varsa onuda yazın birde bunlardan hangisini getireyim onuda yazında tüm çeyizi yüklemeyelim bagaja
Motor temızlıgı fılan yaparmıyız ? Yapmayız herhalde ?
Metal polısh bende getıreyım. CG Wheel guardıda getıreyım. Yıkama ekıpmanlarından sampuan bılberryı fılan getırelımı kı fırca vs?
uygulama pedi bende 5 tane filan var sarı. evencoat var mikrofiber. bayagı mıkrofıber var MF bezi getirelim bari 3 4 tane . 2 tane uber 2 tane water magnet getırebılırım ben.
Elimde kil kalmadı yalnız kil yapıcak olan varsa.IPA getırebılırım. Decabit zift çözücü getireyim.
Yorum