Duyuru
Collapse
No announcement yet.
CarWax C9 ceramic kaplama uygulaması
Collapse
X
-
Ynt: CarWax C9 ceramic kaplama uygulaması
Yani resimlerden işin kalitesini anlayamayız ama sen memnunsan yakından gören olarak o halde olmuştur bu iş. Kaça yaptırdınız ? kılcal çizik varmıydı ? Kaplamadan sonra fark eden neler oldu ? Bu sermaik kaplama gerçekten faydalı bir şeymi ? Yoksa düzenli olarak yıkamacılarda ya da kendimiz boya yüzeyini waxlatmak daha mı mantıklı? ben her yıkamada yıkamacıya aracımda bulundurduğum kendi fiber bezlerimi ve parlatıcı ve koruyucu sprey cila kullanıyorum. Bugunde şuan kargoda olan Fiber sünger şampuan ve leke sökücü ürünlerim gelecek. Fırsat bulursam aracımı kendim yıkayacağım bu hafta1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncerYani resimlerden işin kalitesini anlayamayız ama sen memnunsan yakından gören olarak o halde olmuştur bu iş. Kaça yaptırdınız ? kılcal çizik varmıydı ? Kaplamadan sonra fark eden neler oldu ? Bu sermaik kaplama gerçekten faydalı bir şeymi ? Yoksa düzenli olarak yıkamacılarda ya da kendimiz boya yüzeyini waxlatmak daha mı mantıklı? ben her yıkamada yıkamacıya aracımda bulundurduğum kendi fiber bezlerimi ve parlatıcı ve koruyucu sprey cila kullanıyorum. Bugunde şuan kargoda olan Fiber sünger şampuan ve leke sökücü ürünlerim gelecek. Fırsat bulursam aracımı kendim yıkayacağım bu hafta
internet sitesi:http://carwax.com.tr/urunler/seramikkaplama/
Buradan faydalarını kontrol ettim (Yüzeydeki gözeneklerin en derin noktalarına nüfuz ederek yüzey ile çapraz bağda düzgün satıhlı bir mikro kaplama oluşturur. Araç yüzeyinin sabit bir katmanı olarak yüzeyin yıllar boyu aşınmasını, renk atmasını, reçine ve kuş pisliği gibi etkenlerle zarar görmesini engeller. Gelişmiş teknolojili kimyasal ve fiziksel özellikleri ile asla aşınmaz, dökülmez, sararmaz, çatlamaz, soyulmaz. Oluşan anti-statik yüzey sayesinde çamur, kuş pisliği, asit yağmuru, tuz, reçine gibi aşındırıcı ve kirleticilerin kolayca temizlenebilmesine olanak sağlar.) bu bilgilerden sonra iş yerimde bir arkadaşım bu işlerlere çok kafa yormuştu onunla konuşup yaptırmaya karar verdim sizde yaptırmayı düşünürseniz usta ile tanıştırabilirim(pasta geciliyor sonra hare giderici cila sonra t3 alkol sonra seramik ) ürünlrin resimleride aşağıdaki gibi
Hare giderici
Cila
T3 alkol
C9 seramik kaplama
Yorum
-
detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim. Evet yaptırmayı düşünüyorum, lakin niçin piyasanın diğer emsallerine göre ucuz olduğunu anlayamadım. işlem güzelki beğenmişsiniz. siz memnun kaldıktan sonra gerisi önemli değil...1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
Yorum