Merhaba arkadaşlar net olarak 47 Bin TL param var bu fiyata İnsignia Cosmo arıyorum. LPG olması Şarttır.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
47.000 TL Kadar 1.6 T Cosmo Aranıyor
Collapse
X
-
Öncelikle hoş geldiniz. Kendinizi tanışma bölümünde konu açıp tanıtırsanız seviniriz.
Aradığınız araca gelirsek Allah yardımcınız olsun. 1.6 turboların LPG uyum sorunu bile forumdaki özverili kullanıcılar sayesinde daha yeni çözüldü. Bu yüzden o konuları incelemenizi ve aracı LPG'siz alıp sistemi sizin kurmanızı tavsiye ederim. 1.4 turbolar ise hem o paraya yok hem de üretimde Cosmo yok. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
-
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View PostÖncelikle hoş geldiniz. Kendinizi tanışma bölümünde konu açıp tanıtırsanız seviniriz.
Aradığınız araca gelirsek Allah yardımcınız olsun. 1.6 turboların LPG uyum sorunu bile forumdaki özverili kullanıcılar sayesinde daha yeni çözüldü. Bu yüzden o konuları incelemenizi ve aracı LPG'siz alıp sistemi sizin kurmanızı tavsiye ederim. 1.4 turbolar ise hem o paraya yok hem de üretimde Cosmo yok. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yorum
-
Kendim LPG kullanıcısı değilim. Ben de açılan konuları okuyarak öğreniyorum. Size özetleyeceğim bir durum yok maalesef.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Bu kriterlerde bu fiyata ya ciddi hasarlı ya da 200bin km'yi devirmiş bir araç bulabilirsiniz ancak. Siz düzgün sorunsuz bir 1.6T arıyorsanız min. bir 10bin daha koyun bu rakama bence Ayrıca bir çok malum site var 2.el araç alınıp satılan , orada kriterlere göre bir arama yaparsanız daha çabuk netice alabilirsiniz bence...1.6 T - COSMO - DVD 800
Yorum
Yorum