Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Alınık Ürünler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Alınık Ürünler

Dün jant fırçası almak için Tekzen, Carrefour falan dolaştım bulamadım uygun bir tane en son tuvalet fırçası aldım Ondan da çizer diye korkuyorum Fazla jant fırçası olan veya bir fırsatta benim yerime alabilecek olan varsa bana satabilir mi Burda bulamadım ben.

hepsiburada da Nigrin marka var bir tane nasıl olduğunu bilmediğim için sipariş vermedim. Eğer güzelse ondan alayım ama kılları tutan yer metal gibi duruyor :/

Meguiars TR de de var bir adet ama o da bir fırçaya göre fazla pahalı geldi
    Meguiar's, Dünya'nın lider oto şampuanı, pasta, cila, hare giderici, wax, boya koruma, seramik kaplama markası. Meguiar's Bayileri ve Blog Sayfası

Yine Meguiars TR de detaylı temizlik fırçası var bu tarz bir şey istiyorum.
    Meguiar's, Dünya'nın lider oto şampuanı, pasta, cila, hare giderici, wax, boya koruma, seramik kaplama markası. Meguiar's Bayileri ve Blog Sayfası

Fine kil lazım marka falan ne olur bilmiyorum.
    FK 1000P almayı düşünüyorum yine satan olursa,
    Uber Blue havlu elinde fazla olan varsa alabilirim

Yoksa internetten sipariş vereceğim, maksat yabancıya gitmesin
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Ynt: Alınık Ürünler

Aklıma gelmişken,

Kaputta önden başlayıp o çizgiye kadar gelen bir koruma filmi var, taş falan sıçrarsa boyayı kaldırmasın diye yapılmış. Wax falan atarken oraya da yapsam bir sıkıntı olur mu? Parlaklık vs. göze batacak kadar bir şey olmaz sanırım?

Yorum

Nigrin jant temizleme fırcasından aldım fiyatına göre iyi yani iş yapıyor

Yorum

kaput fıllmınede wax atılabılır. yalnız o nıgrın fırcası cok yorar captıva jantlarında buyuk sarı fırcalardan lazım. aradıgın urunlerın hepsı st de kevepsi ömerde mevcut ondan alabılırsın bence.
        2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Ömür abi sarı jant fırçası dediğin bu mu?

Bir de Meguiars'ın şöyle bir seti var 68 TL'ye 2 tane kil, Supreme Shine, Meguiars Quik Detailer bir de Cleaner Wax diye bir şey. İyi bir şeyse hiç Quik detailer ve kil aramadan bunu alayım.

Yorum

oo fiyatı güzelmiş kaçırma. evet dediğim fırça onlar.
            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Meguiars TR den alışveriş yapan oldu mu?

Yorum

Meguiars Ultime Wash & Wax Köpüklü Şampuan
                Meguiars Wash Mitt Yıkama Eldiveni
                Meguiars Endurance Lastik Parlatıcı
                Meguiars High Tech El ile Uygulama Pedi
                Meguiars Ultimate Quik Detailer
                Meguiars Supreme Shine Mikrofiber Bez
                Meguiars Water Magnet Kurulama Havlusu
                Meguiars Dash and Trim Protectant
                AutoGlym Vinly & Rubber Care
                Atas Forlega Jant Spreyi
                Atas Vinet Temizlik Spreyi
                Scotch Brite Cam Temizleyici
                Finish Kare 1000p Wax
                100 gr kil

Bu ürünleri satın aldım. Sınavlar bitene kadar az çok yeteri kadar ürün almış olurum. Birkaç eksiğim var, dış plastik için parlatıcı ve koruyu bir malzeme arıyorum. Ne önerirsiniz? Mümkünse Türkiye'den alabileceğim şeyler olsun. Yine aynı şekilde motor temizliği için bir ürün lazım. Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Yorum

Motor platikler için 303 aerospsace protectant . Temizlik icinde vineti kullanabilirsin

Yorum

Meguiars Water Magnet Microfiber Kurulama Bezi
                    Meguiar's Nxt Generation® Car Wash (cilalı Yıkama Şampuanı Ve Koruyucu)
                    Meguiar's Mikrofiber Yıkama Eldiveni
                    Meguiar's Ultimate Quik Detailer® Hızlı Yüzey Temizleyici Ve Koruyucu
                    Meguiars El Cila Pedi W000
                    Meguiar's Smooth Surface™ Clay Kit (Yüzey Temizleme Seti)

Bende bunların siparişini verdim.Önümüzdeki hafta gelirler sanırım..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                      Motor platikler için 303 aerospsace protectant . Temizlik icinde vineti kullanabilirsin
                      Bu ürünü hem motorda hem de dış plastikte mi kullanacağım Ömür abi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                        Orjinal yazı sahibi: iatros
                        Bu ürünü hem motorda hem de dış plastikte mi kullanacağım Ömür abi?
                        303 her yerde kullanabilirsin. Hatta aracın lastiklerinde bile. İyi koruma sağlar.
                        2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Burdan alabilirsin.
                          Eskiden fiyatlar daha uygundu. Şimdi pahalanmış.

Yorum

konu motor temizliğine gelmişken birşey sorsam ihihi
                            apc + valet pro ile ulaşabildiğim ve korkmadığım yerleri temizledim, şuan görüntü bu;

görüldüğü gibi sadece ana parçalar temiz ihihi
                            motor haricinde birde silecek altındaki plastik parçayı ve panjurun üstündeki etiketlerin bulunduğu yeri temizleyebildim.

soracağım şu; kablolu kısımları da apc'ye boğsam ihihi motora su tutmak ile aynı kapıya mı çıkmış olurum?
                            sonrasında jant fırçasıyla her aralığa girsem?

InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              konu motor temizliğine gelmişken birşey sorsam ihihi
                              apc + valet pro ile ulaşabildiğim ve korkmadığım yerleri temizledim, şuan görüntü bu;

görüldüğü gibi sadece ana parçalar temiz ihihi
                              motor haricinde birde silecek altındaki plastik parçayı ve panjurun üstündeki etiketlerin bulunduğu yeri temizleyebildim.

soracağım şu; kablolu kısımları da apc'ye boğsam ihihi motora su tutmak ile aynı kapıya mı çıkmış olurum?
                              sonrasında jant fırçasıyla her aralığa girsem?

Çağrı,

Motor temizliğinde elini korkak alıştırma. Motorun üstüne su sıkmıyorsun. APC yi koy fıs fıslı spray şişesinin içine.
                              Beyin ve alternatör gibi yerler hariç motorun her yerine APC fısla. Sonra detay fırçası ile süpür.
                              Ben olsam jant fırçası yerine detay fırçası kullanırdım ama seçim senin. Bütün kiri söküp atıcaksın.
                              Sonrada valet pro uygula.

Yorum

İşleniyor...
                              X