Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Chemical guys oto bakım ürünleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Chemical guys oto bakım ürünleri

oleyy
    Hakan ım paket geldi.
    Ellerine sağlık yine sarmalamışsın her açtığımda stres atıyorum ihihi

Yorum

bugun bende bıraz ugrastım arabayla tas ızlerı moralımı bozdu almam bırdaha sıyah araba maad
      2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll
        oleyy
        Hakan ım paket geldi.
        Ellerine sağlık yine sarmalamışsın her açtığımda stres atıyorum ihihi
        Güle güle kullan

Yorum

Cherry wet wax şu an için bitti. Yakında yeni parti gelir sıkmayın canınızı

Yorum

Hakan elinde Synthetic Quick detailer var mı? yoksa da gelecekler arasında var mı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: keramos
              Hakan elinde Synthetic Quick detailer var mı? yoksa da gelecekler arasında var mı?
              Şu an elimde pro detailer (carnaubalı) var. Synthetic detailer'dan geelcek

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SubaruOutback
                Şu an elimde pro detailer (carnaubalı) var. Synthetic detailer'dan geelcek
                ok hocam gelince haber edersen sevinirim.

Yorum

Pro detailer bitti.

Yorum

quick detailer geldi m i veya geleceği tarih belli oldu mu?

Yorum

quick detailer geldi m i veya geleceği tarih belli oldu mu?
                      Henüz gelmedi , yakında gelecek Gelince haber ederim burada

Yorum

hakan bey mrb bende siyah cosmo var 2011 model meguiars 2.0 sıvı wax kullanıyorum parlaklık fena değil ama çok toz çekiyor bana bu üründen daha iii bir wax vede toz için synthetic detailer göndermen mümünmü kargo dahil kaç tutar tşkler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dedot
                          hakan bey mrb bende siyah cosmo var 2011 model meguiars 2.0 sıvı wax kullanıyorum parlaklık fena değil ama çok toz çekiyor bana bu üründen daha iii bir wax vede toz için synthetic detailer göndermen mümünmü kargo dahil kaç tutar tşkler
                          Sanırım nxt'den bahsediyorsunuz. Nxt'niz bitmediyse onunla iyi geçinecek ve ömrünü uzatacak aşağıdaki üründen var.
                          Discover Chemical Guys' quick detailing sprays for your car's exterior, wheels, and interior surfaces. Keep your vehicle looking pristine between washes.

Fiyatı 38TL, kargo ile 42 TL tutar.

Şu an elimde nxt'den daha uzun süreli dayanan cilalar var ama bana sorarsanız nxt bitmeden başka cila almayın.
                          Elimde quick detailer şu an için kalmadı yakında gelecek ama size önerdiğim ürünü quick detailer gibi yıkama sonrası aracınızı kuruladıktan sonra kullanabilirsiniz.
                          Güzel bir kokusu var, mevcut cilanın ömrünü uzatır hemde daha derinlemesine parlaklık verir.

Yorum

Hakan abi Quick Detailer gelince Bug&Tar remover ile birlikte yollayabilir misin?

edit: abi vazgectim qd Nail abi alacak Arabistan dan
                            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

hakan bey nxt daha var evet.elinize ulaşınca toz itici ve diğerlerini için haber verirseniz güzel olur tşkler

Yorum

hakan bey bu yolladığınız linkteki ürün toz için işe yarıyormu

Yorum

İşleniyor...
                                X