Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Chemical guys oto bakım ürünleri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Chemical guys oto bakım ürünleri

Blitz Spray Cila

Tek başına sealant olarak da kullanılabildiği gibi mevcut bir sealant üzerine de uygulanabilir. Mevcut sealant üzerine uygulandığında mevcut korumanın ömrünü uzattığı gibi aynı zamanda bol parlaklık verir.
    Uygulaması çok kolaydır. MF bez, mf ped veya normal cila pedi ile uygulama yapabilirsiniz, kuruduğunda da silmeniz yeterli olacaktır.
    Fiyatı 38 TL olup sadece 4 adet kalmıştır.

Yorum

Chemical Guys Hybrid V7 kullanmıştık.Şimdi Blitz için araç üzerinde uzun süreler kalabiliyo şeklinde bir açıklama var.Hangisi daha uzun ömürlü bir fikriniz varmı acaba?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll
        Chemical Guys Hybrid V7 kullanmıştık.Şimdi Blitz için araç üzerinde uzun süreler kalabiliyo şeklinde bir açıklama var.Hangisi daha uzun ömürlü bir fikriniz varmı acaba?
        Ne yazık ki hangisinin daha uzun ömürlü olduğu konusunda bir fikrim yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SubaruOutback
          Ne yazık ki hangisinin daha uzun ömürlü olduğu konusunda bir fikrim yok
          CG o kadar fazla ve birbirine yakın ürünü var ki bilmenin imkanı yok.
          2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

CG Blitz için 8 hafta parlaklık ve koruyuculuk sağlıyo demişler..Turkiyede 6 hafta diyelim.Sitesinde zaten Kalıcılık 10 üzerinden 3 Parlaklık ise 10 üzerinden 8 almış...Her yıkama sonrası uygulanabilir.Bence iş yapar...

Yorum

CG Blitz için 8 hafta parlaklık ve koruyuculuk sağlıyo demişler..Turkiyede 6 hafta diyelim.Sitesinde zaten Kalıcılık 10 üzerinden 3 Parlaklık ise 10 üzerinden 8 almış...Her yıkama sonrası uygulanabilir.Bence iş yapar...
              Aslında her yıkama sonrası veya haftada 1 uygulanırsa mevcut sealant'ın da ömrünü uzatır. Hindistan cevizi kokusu var, ofiste yakında ürünleri koklamaktan kafayı bulacağım

Yorum

Zırt pırt güncelliyormuşum gibi olacak çok özür dilerim ancak envanter hakkında güncelleme yapmam gerek.
                Glossworkz glaze bitti.
                Ez creme glaze'den 1 adet kaldı.
                5.5 inch pedlerden 1 adet cut pad ve 4 adette cila ve glaze için kırmızı ped kaldı.
                3 adet koyun tüyü yıkama eldiveni kaldı.

Yorum

İlk siparişten sonra Bey olayını kaldıralım Hakancım ürünleri nasıl sardın öleee...bittim walla..ben böyle boxing görmedim...Hemen denedim Maxi Suds ve havluyu harika iş çıkardılar...

Tekrar sağol...

Yorum

Bu yazın parlarken görelim sizi
                    glossworkz manyağı yapmayın bizi.
                    Korkutmaz bizleri rdssi kılcalı
                    Ölümüne seviyoruz kara kartalı

2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

woowwwwwwwwwwwwwwwwww.

Bak bu süper oldu şimdi.....

Kartal wax wax wax...Kartal wax wax wax

Yorum

İlk siparişten sonra Bey olayını kaldıralım Hakancım ürünleri nasıl sardın öleee...bittim walla..ben böyle boxing görmedim...Hemen denedim Maxi Suds ve havluyu harika iş çıkardılar...

Tekrar sağol...

O zaman bende direkt bey'i kaldırıyorum Nail'cim valla ürünleri sanki kendime gönderiyormuşum gibi sarıp sarmaladım. Olurya kutu bir şekilde darbe alır, şansa şampuan şişesi zarar görür, en azından diğer ürünler zarar görmesin diye bezi dahi sardım sarmaladım. (bu lafta dilime dolandı ne demekse artık )
                        Güle güle kullan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                          Bu yazın parlarken görelim sizi
                          glossworkz manyağı yapmayın bizi.
                          Korkutmaz bizleri rdssi kılcalı
                          Ölümüne seviyoruz kara kartalı

Hahah adam şiir yazdı ya

O değilde allah otomobillerinize ve sizlere kaza bela vermesin, çizikti rdss'di bunlar kolay çare bulacak hadiseler.

Yorum

glossworkz haftasonuna yetişecek gibi erken geldı kargo bu sefer bakalım gelırse hafta sonu glossworkz ustu jetseal yada blacklıght yapabılırım. tabı rötüsta yapıcam
                            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Bende meguiars soft buff pedleri bekliyorum hala gelicek i4detailing ten...7 gün oldu...RDS leri gidermem lazım spot ışıkta çok belli oluyolar..CG nin pedleri nasıl acaba...

Yorum

Bende meguiars soft buff pedleri bekliyorum hala gelicek i4detailing ten...7 gün oldu...RDS leri gidermem lazım spot ışıkta çok belli oluyolar..CG nin pedleri nasıl acaba...
                                Makinada kullanmak üzere 5.5 ve 6.5 inch pedlerden var. (hex logic) İki kişi fiyat aldı rezerve ettirdi ama 2 gün oldu gelen giden yok.
                                5.5 inchlerden 3 adet en sert turuncu cut pad, 1 adet yeşil polisaj pedi ve 1 adet siyah finish pad ile 4 adet kırmızı cila pedi kaldı.
                                6.5 inch'te ise 4 turuncu, 4 mavi, 4 yeşil, 4 sarı ve 3 siyah pad kaldı.
                                5.5 inch 11.8 USD
                                6.5 inch 17.7 USD

Yorum

İşleniyor...
                                X