Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yok mu WAX isteyen WAXçı geldi hanım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yok mu WAX isteyen WAXçı geldi hanım

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
    arkadaşlar nedir bu wax, ben bişi anlamadım, cahilliğime verin bu ürünün özellıklerını anlatabılırmısınız, ve uygulamasınıda....
    Ziebart, Sonax gibi kuruluşlarda avuç dolusu para verip boya koruma yapılıyorya, işte bu iş wax sayesinde oluyor.
    Arabanızın boyasında çizik yoksa, aracınızın boyasını korumanız ve parlatmanızın yolu WAX dır.
    Çizikler ise polisaj ile giderilir, daha çok uzamnaalık gerektiren bir iş.

WAX: içerisinde Brezilya ormanlarından elde edilen Carnubua maddesi bulunur. Bu madde aracınızın boyası üzerinde vernik tabakasının üzerine uygulanır. Boyanız parlak gözükür, kuş pisliği, boya yanığı, hafif çiziklere karşı korunur.
    Bu tür wax (cilalar) doğaldır.
    Birde carnubua maddesi içermeyen doğal olmayan waxlar vardır. Bunları ismi sealenttır. Ama wax ile aynı işi görür.

Bu arada boya korumasını 6 ayda 1 kez Ziebarta yaptırırsınız. Pahalıdır. Oysaki elinizde bu cila olunca her yıkamadan sonra 30 dk. da kendiniz waxı uygularsınız. Dolayısla

1) Boyanızı sürekli korur parlatırsınız
    2) Ziebarta avuç dolsu para vermezsiniz.
    3) En önemlisi İşlem sırasında stress atarsın.

2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Bu ürünü nasıl temin ederiz?
      Orjinal yazı sahibi: turquaz72
      Orjinal yazı sahibi: taner
      Arkadaşlar bu konunun biraz yabancısıyım.Camlar için su itici ne önerirsiniz.Kışın özellikle yağmurlu havada görüşü arttırmak için su itici ürün kullananlar var mı?
      Taner,

Aşağıdaki linkteki Rain Repellent yazan 3 veya 5 . ürün kullanılmalı. Ben kullanıyorum çok memnunum.
      Çok istek olursa wax dışında bu ürün içinde liste yaparız. 2-3 kişi zaten istiyor.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
      17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
      35GB5825  A Rh+

Yorum

Bu ürünü nasıl temin ederiz?
        Arkadaşlar bu konunun biraz yabancısıyım.Camlar için su itici ne önerirsiniz.Kışın özellikle yağmurlu havada görüşü arttırmak için su itici ürün kullananlar var mı?

Taner,

Aşağıdaki linkteki Rain Repellent yazan 3 veya 5 . ürün kullanılmalı. Ben kullanıyorum çok memnunum.
        Çok istek olursa wax dışında bu ürün içinde liste yaparız. 2-3 kişi zaten istiyor.

Taner,

Seyyah da istiyor. WAX ları sipariş edince 150 eur sınırından dolayı 3 tane sipariş edebildim.
        Facomx, Sufy, Zeytin 3 tanesini ayırdım. Siparişler gelsin yeni bir liste yapıp sana da getirtirim

Yorum

tesekkur ederım bılgı ıcın, benım aracım 5 aylık, gecen yıkkattıktan sonra dıkkat ettım, boya uzerınde ınce cızıkler mevcut, bu gune kadar hıc fırcayla yıkatmadım ama yınede cızılmıs bı sekilde, bu cızıkler ler ıcın hangı urunu, ne sekılde uygulayabılırım, ve fıyatınıda yazarmısınız...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
            tesekkur ederım bılgı ıcın, benım aracım 5 aylık, gecen yıkkattıktan sonra dıkkat ettım, boya uzerınde ınce cızıkler mevcut, bu gune kadar hıc fırcayla yıkatmadım ama yınede cızılmıs bı sekilde, bu cızıkler ler ıcın hangı urunu, ne sekılde uygulayabılırım, ve fıyatınıda yazarmısınız...
            Bu çizikler ne yapsanız oluşur. Wax ile azaltabilir veya süreyi geciktirebilirsiniz.
            Bu çizikleri gidermek için elle uygulanabilecek bir kaç ürün var ama tavsiye etmem.
            Randıman alamazsınız veya çok uğraştırır.
            Tek yol polisaj makinası ile Menzerna, Meguiars, 3m gibi firmaların pastalarını kullanarak polisaj yapmak.
            Fakat bunu sizin yapmanız imkansız. Ancak Meguiars veya benzeri iyi detailing firmalarına giderek yaptırabilirsiniz.
            Sonrasını wax ile bir süre idaere edersiniz. Ancak sonra yine olacaktır. bu durum bir döngü.
            Bende polisaj makinaları ve pastalar var. Ancak yer bulamadığımızdan yapmıyoruz. İlerleyen zamanarda buluşup 1 arkadaşımızın arabasına hafta 1 yapıcaz. Böylede yapabilirsiniz. Sanırım Baharda başlarız.

Yorum

bu arada rain-x listesine de ekle beni abi
              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                bu arada rain-x listesine de ekle beni abi
                Ekledim Çağrı.
                RAIN-X listesi

1-Cagri
                2-Taner
                3-Seyyah

İngiltereden diğer siparişler gelsin hemen bunu yapıcam. Yanlız ingilterede yaprak kıpırdamıyor Christmas olunca hepsi tatilde.
                Genelde aynı gün kargo yaparlardı. Önümüzdeki pazartesi kargo yaparlarsa öpüp başımıza koyalım.

Bu arada madem rain-x ingiltereden gelecek Çağrı sizin waxları da ordan alıcam. Üstelik padler orda çok daha ucuza gelecek.
                Isterseniz Colli dışında başka da yapabilirsiniz. Aşağıdaki siteyi inceleyin.

200 ukl wax almayın ama ihihi
                Bu arada Colli 845 in burdaki fiyatı ile ingiltere aşağı yukarı aynı. Hatta ingiltere daha pahalı.
                Çünkü 12 küsür ukl gönderme ücreti var.

Yorum

Gökhan rain-x in hangi ürünü gelecek tam olarak?

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                  17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                  35GB5825  A Rh+

Yorum

Gökhan rain-x in hangi ürünü gelecek tam olarak?
                    Orjinal olanı.

Yorum

Gökhan abi simdi her sey iyi güzel siparisi vercezde bu konuda bilgisi olmayan ve sizle bulusamayanlar icin bilgi vercekmisin nasıl yapılır , nelere dikkat edilmelidir ws.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yaşar
                        Gökhan abi simdi her sey iyi güzel siparisi vercezde bu konuda bilgisi olmayan ve sizle bulusamayanlar icin bilgi vercekmisin nasıl yapılır , nelere dikkat edilmelidir ws.
                        Çok kolay. Kolay olmasa zaten önermezdim.
                        Buluşmaya gelemeyenler için teknik bilgi notu yazarım. Buluşmada video klip çeker gönderirim.
                        Zaten tek önemli nokta wax atarken çok ince atmak. Padi dairesel hareketlerle araca yedirmek
                        ve MF bez ile silmek. Hepsi o kadar.

Yorum

İngiltereden diğer siparişler gelsin hemen bunu yapıcam. Yanlız ingilterede yaprak kıpırdamıyor Christmas olunca hepsi tatilde.
                          Genelde aynı gün kargo yaparlardı. Önümüzdeki pazartesi kargo yaparlarsa öpüp başımıza koyalım.

Bu arada madem rain-x ingiltereden gelecek Çağrı sizin waxları da ordan alıcam. Üstelik padler orda çok daha ucuza gelecek.

Bu arada Colli 845 in burdaki fiyatı ile ingiltere aşağı yukarı aynı. Hatta ingiltere daha pahalı.
                          845+bir ürün daha olarak mı demek istedin abi yoksa 845 yerine başka ürün mü?
                          ek ürün olarak dediysen ag srp yada menzerna olabilir.
                          bu arada yılbaşı olduğu için gümrük sınırını yükseltmiyorlar mı acaba?
                          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri

845+bir ürün daha olarak mı demek istedin abi yoksa 845 yerine başka ürün mü?
                            ek ürün olarak dediysen ag srp yada menzerna olabilir.
                            bu arada yılbaşı olduğu için gümrük sınırını yükseltmiyorlar mı acaba?
                            845 yerine dedim çağrı. 845 sıvı wax geçmesine rağmen tam sıvı wax değil.
                            Katı sıvı arası bir şey. AGP SRP, Menzerna.. vs hepsi bende var. Wax olarak Fatih, Nurettin... vs aldığım ürünede bakabilirsin.
                            Kışın atması kolay ama yazın çabuk kuruyor.

Yorum

benim için en uygununu sen bilirsin abi, elle uygulayacağım, hangisini dersen razıyım ihihi
                              InsigniaTEAM

Yorum

şimdi benim arac için ne gerekli, önce bi pasta, ardındanda wax anladıgım kadarıyla, pasta için bahar aylarını beklıyorum aslında, kısı atlatıp yaptırmak daha saglıklı olur dıye dusunuyorum, pekı wax olarak hangı ürün yani kodları fılan var sanırım....

Yorum

İşleniyor...
                                X