Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yok mu WAX isteyen WAXçı geldi hanım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yok mu WAX isteyen WAXçı geldi hanım

ben bahçelievlerdeyim kabuklar po cok yakınım yurume mesafesınde gelırım tabı kı
    wax ım var hala NXT bitmedi UQD aldım, NXT All metal polish aldım hem jantlara hemde astanın önü panjur için,
    bide mıkrofiber bez aldım

Yorum

gökhan abi sağol haber icin siteyi talan ediyoruz suan

Yorum

wax shop diye bir tükan açsak iyi satar mı acaba Tr de pek yok?
        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: D B K
          ben bahçelievlerdeyim kabuklar po cok yakınım yurume mesafesınde gelırım tabı kı
          wax ım var hala NXT bitmedi UQD aldım, NXT All metal polish aldım hem jantlara hemde astanın önü panjur için,
          Bir ara beraber yapalım. Bende eski B.evlerliyim. Annem yaylada, kızkardeşim Emlak konutlarında oturuyor.
          Benzinimi de devamlı Kavuklar PO alıyorum.
          2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
            gökhan abi sağol haber icin siteyi talan ediyoruz suan
            Mert bizede bir şeyler bırak. Şaka bir yana o kadar büyük bir çeyizim olduki alacak bir şey kalmadı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insigniaT
              wax shop diye bir tükan açsak iyi satar mı acaba Tr de pek yok?
              Bazı resmi dist. var. Meguiars örneğin.
              Chemical guys Tr de yakında açılacak sanırım.
              Ama her üründen getirip parekende bir wax shop açılsa süper olur. Tabi fiyatların uygun olması çok önemli.
              Bende aslında öyle bir shop hayali kurmuyor değilim.

Yorum

Arkadaşlar siz İstanbulda ekibi kurdunuz.Buna benzer bir ekip de biz Ankara da kursak şahane olur.
                2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Gökhan abi araç cilaları bakım ürünleri dükkanı acmak gercekten iyi fikir Detailing Shop

Yorum

sitenin girişine seyyar satıcılar gıremez levhası asamazmıydın cagrı
                    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
                      Gökhan abi araç cilaları bakım ürünleri dükkanı acmak gercekten iyi fikir Detailing Shop
                      Ticaretten anlasam hiç durmaz açardım Mert. Çok iyi fiyatlara Amerikadan başlangıçta çeşitli markalara ait amatör ürünler getireceksin. Merkezi bir yerde küçük bir dükkan. Ama yapamıyorun işte. Başta resmi olarak Meguiars ürünü
                      satamasın distr. var. Gümrük, ithalat işleri karışık. Ama belki emekli olunca yaparım. Kimbilir.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
                        Orjinal yazı sahibi: D B K
                        Bir ara beraber yapalım. Bende eski B.evlerliyim. Annem yaylada, kızkardeşim Emlak konutlarında oturuyor.
                        yapalım tabı dilersen cumartesi günü yapalım ? yada daha erkende olabılır..

Yorum

Çalıştığım için Cumartesi veya Pazar olabilir. Hafta sonuna doğru konuşuruz.
                          [/quote]

yapalım tabı dilersen cumartesi günü yapalım ? yada daha erkende olabilir....

Yorum

ooooo cilamı yapıyoruz ceyizimi çıkartım

Yorum

Turquaz abi kaç sorum olacak sana.

1)Bizim yapacagımız işlem ziebart ın fln yaptıgı boya koruma gibi etkili ve verimli olur mu?
                              2)Güzel bir boya koruma işlemi için almam gereken malzeme listesi
                              3)Polisaj makinesini nerden alabilirim?
                              4)Ne zaman geliyorsunuz?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SaMiL_N
                                Turquaz abi kaç sorum olacak sana.
                                1)Bizim yapacagımız işlem ziebart ın fln yaptıgı boya koruma gibi etkili ve verimli olur mu?

Çok daha iyisi olur. Boya koruma dediğiniz şey aslında wax/sealent veya benzeri uygulamalar ile vernik tabakası üzerinden oluşturulan tabakadır. Bu tabaka genelde %99 kimyasal etkilere (asit yağmuru, kuş pisliği, uv ışınlar, vss.) göre koruma sağlar.
                                Ancak mekanik koruma azdır. Kılcal çiziklerin oluşması azalır, yavaşlar ama takdir edersiniz anahtarı elinize alıp arabayı rahatlıkla çize bilirsiniz. Ayrıca komik FIX IT PRO gibi ürünlerlede asla bu tür çizikler kapanmaz. Çünkü çizik vernik altındaki boya tabakasına zarar vermiştir.

2)Güzel bir boya koruma işlemi için almam gereken malzeme listesi

- İyi bir wax ( FK 1000P, Colli 915, Meguiars NXT, vss.)
                                - Uygulama padi
                                - Fiber bez (kuruyan cilayı silmek için)
                                - Bunun dışında ayrıca pasta, glaze vs. bir çok ürün daha var. Ama yukarıdakiler min. gerekli.

Ayrıca ZIEBART da yapılan korumanın etkisi çok uzun sürmez. Sizde ayda 1 ZIEBART a giremeyeceğinizden
                                korumanın sürekliliği sağlanmaz. Oysaki hafta 1 veya 2 hafta 1 kez yıkamadan sonra zevkle yapacağınız wax boyanın sürekli korunmasındave aracınızın parlamasında etkili olur.

3)Polisaj makinesini nerden alabilirim?
                                Polisaj makinası bir çok yerden alınabilir. 2 çeşit mevcut.
                                Rotary ve Dual action. Bende ikiside mevcut. Dual action makinanın özelliği rotary dışında ileri geri yaptığı hareketlerle boyayı yakmanızı önleyecektir. Çok fazla bastırsanız bile boyayı yakamazsınız, baskıya gelince kendini geri çeker. Fakat çiziklerin giderilmesinde Rotary makinaya göre daha uzun zaman harcarsınız.
                                Rotary Makina ise avuç taşlama makinasına benzer devir ayarlıdır. 800-900 devirlerde pastayı yayarsınız. 1500-2000 devir civarına çıkarak çizikleri giderirsiniz, 1000 devirde bitirirsiniz. Çizikleri gidermede çok daha etkilidir. Ama DA göre kullanması daha tehlikelidir.

Rotary Makina: Flex L602 VRB (Bendeki rotary) (3.2 KG)
                                DA: Meguiars G220 DA

Şu an piyasadaki en iyi Rotay Makina: FLEX L 3403 VRG (1.9 KG)
                                En iyi DA : Meguiars G220 DA

Bu işde en öenmli olan en hafif fakat, yüke geldiğinde bayılmayan makinayı kullanmaktır.
                                Tabi fiyatta önemli.

Uygun iş görsün diyorasınız; Einhell BT-PO 1100, crown ct6122 alın. 100-200 tl arası
                                orta seviye : Bosch PWS 8-125 CE, Makita 9227 cb, Flex L602 VRB 200-400 tl
                                Üst segment: FLEX L 3403 VRG, Meguiars 220 400 üstü.
                                Karaköyde distr. var. Ayrıca bir çok onli siteden alaınabiliyor. Bazen kampanya yapıyorlar.
                                Yurdışında 250 tl civarına şu makinayı alabilirsiniz. Çok iyi DA makina.
                                tabi ayrıca pad+pasta+tabla vs.. almanız gerekecek. Onları Türkiyeden de alırsınız.

4)Ne zaman geliyorsunuz?

Uygun zamanda gelirim. Belki Fatih, Nurettinde gelir. Aramızda konuşalım.
                                Kar olmazsa hafta sonu her zaman olabilir.

Yorum

İşleniyor...
                                X