Aracıma iç dış motor komple temizlik ve bakım uygulaması yaptirdim. Showroom"dan yeni çıkmış kondisyona gekdik.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İç-Dış Detaylı Temizliğimiz Bitti
Collapse
X
-
Çanakkale'ye aile ziyaretine gittigimde arkadaşımın mekanda yapıldı. Taban tavan koltuk vs komple iç temizlik, pasta cila ve boya koruma yapildi. İki gün sürdü. 600 TL tuttuOrjinal yazı sahibi: Mumu2mumu View PostÇok güzel olmuş güle güle kirletin nerede ne kadara yaptırdınız? Neler yapıldı?
Yorum
-
-
Hocam çok temiz olmuş maşallah..Benim aracım 1.4 ve motoruna nasıl bi temizlik yaptırabilirim bilmiyorum..Sonuçta elektronik akşamı çok fazla olan bir araç ve beyin üniteleri nerde nerelere su gitmemesi gerek hiçbir fikrim yok..Opel serviste bu işlem yapılır mı ?
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Bakıma giderseniz yaparlar ücretsiz talep ederseniz. Gerekli tedbirler alınırsa sıkıntı olmuyorOrjinal yazı sahibi: Kaan352 View PostHocam çok temiz olmuş maşallah..Benim aracım 1.4 ve motoruna nasıl bi temizlik yaptırabilirim bilmiyorum..Sonuçta elektronik akşamı çok fazla olan bir araç ve beyin üniteleri nerde nerelere su gitmemesi gerek hiçbir fikrim yok..Opel serviste bu işlem yapılır mı ?
Yorum

Yorum