Ankara'da bunu yaptırabileceğim bir yer ya da internetten bir çözümü var m? bilen arkadaşların tavisyesine ihtiyacım var. bi yere sordum 200 lira istediler bana çok geldi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
klima kontrol düğmeleri soyulması
Collapse
X
-
Hocam instagramda Ankara'da ki bir firmayı takip ediyorum bir süredir. Bahsettiğiniz uygulamalardan bol bol yaptığını söylüyor. Bir görüşün isterseniz.
Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6
- Beğenmeler 2
-
Orjinal yazı sahibi: mert1411 View PostHocam instagramda Ankara'da ki bir firmayı takip ediyorum bir süredir. Bahsettiğiniz uygulamalardan bol bol yaptığını söylüyor. Bir görüşün isterseniz.
https://www.instagram.com/softkaplamarestorasyon
Yorum
-
200 TL yüksek bir rakam ama megane aracımın teyp düğmeleri için İstanbul'da olan şubelerine gittim ve ortaya çıkan sonuç harikaydı. Sanki cihazı yenileyip veriyorlar. Harika bir işçilikleri var, çok memnun kaldım. Ülke şartlarında bedeller yüksek tabii ama ucuza iş yapan kim kaldı?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: soulless View Post200 TL yüksek bir rakam ama megane aracımın teyp düğmeleri için İstanbul'da olan şubelerine gittim ve ortaya çıkan sonuç harikaydı. Sanki cihazı yenileyip veriyorlar. Harika bir işçilikleri var, çok memnun kaldım. Ülke şartlarında bedeller yüksek tabii ama ucuza iş yapan kim kaldı?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: adarada View Post
Alternatif sunan olmamış galiba buraya yaptıracağız
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: huseyineryigit View Postkonuştum bilgi aldım , 1 - 1,5 gün sürdüğünü ve klima paneli riskli olduğu için uzun sürüyor dedi. fiyatta çok yüksek verdi. çıkmacılardan alıcaz büyük ihtimalle hocam
Yorum
Yorum